Wie is zoly beauty?

Ik zal me even voorstellen!

Ik ben Xandra van de Weerdt, ik woon in Dreumel met mijn gezin. Ik ben getrouwd en heb 2 mooie dochters, de oudste is 7 jaar en de jongste is 4 jaar. 

Waarom Zoly Beauty?

Ieder klein meisje houd van make-up en tutten.. Ik had dit vroeger al heel sterk en vond het ontzettend leuk om met make-up en crèmes bezig te zijn!

Toch had ik besloten om een andere richting in te gaan omdat ik toch eens wou kijken wat ik nog meer leuk vond. Ik ben toen de opleiding Helpende zorg en welzijn gaan doen om te kijken of ik het leuk vond om met ouderen mensen of kinderen te gaan werken. Ik heb deze studie met moeite afgemaakt omdat ik halverwege de opleiding al door had dat dit niet was wat ik wilde… Maar uiteindelijk toch m’n diploma hiervoor gehaald!

Toen moest ik gaan nadenken wat ik nou echt wilde gaan doen.. Toen heb ik besloten om toch de uiterlijke verzorging in te gaan. Ik ben toen aan mijn opleiding schoonheidsspecialiste begonnen en wat vond ik dit leuk! Deze opleiding heb ik met zoveel plezier gedaan en wist toen dat dit mijn droom was.

Ik heb stage gelopen in een hele mooie salon, waar ik uiteindelijk ook een paar jaar heb gewerkt. Wat heb ik veel geleerd in deze periode!

Toen werd ik zwanger van mijn oudste dochter en heb ik besloten om te stoppen bij de salon en er 24/7 voor m’n dochter te zijn. Dit was een heerlijke tijd! Die neemt niemand me meer af. Toch miste ik het ‘tutten’ en de behandelingen geven en het omgaan met klanten.

Toen heb ik het besluit genomen om voor mezelf te starten. En wat voelt dat goed!

– een leuk weetje 

Waarom de naam Zoly Beauty?

Mijn dochters heten Lynn en Zoë, daar komt de naam vandaan!